onsdag 27 oktober 2010

I november ska jag hälsonörda !

Å äntligen ett nytt uppslag. En galen idé, som kanske,kanske,kanske kan leda mig bort från denna gyttjepöl som jag för närvarande sitter fast i. Eller, nej, fel av mig. Inte kanske. Det ska leda mig till ett annat tillstånd. Det slog mig idag. Att så klart- alldeles självklart - är november, månaden då jag ska hälsonörda totalt, absolut totalt!
Hurdå? Jo men liksom hälsonörda i alla mina angelägenheter. Äta underbar hälsomat. Gå långa promenader. Testa kostiga hälodrycker. Pröva knallgröna peelingkrämer. Gå på spabehandling med varma stenar. Bära in ved hela månaden och låta maken slippa. Mysa framför brasan med nylagad, vitaminboostad ,supernyttig smoothie. Välja trapporna istället för hissen. Erbjuda grannen att promenera hunden, eller..nej, där går gränsen. Det ska jag inte göra...
Ja ,men visst är det en skitbra idé? Att liksom vända på hela steken. För just nu sitter jag fast. Trots beslut om viktminskning händer inte något, inte ett jota. Nu väljer jag att vända hela tillståndet upp och ner och bak och fram. Bestämmer mig för att under en månad bli värsta hälsonörden. Jag kommer inte acceptera ordet lagom. Nej, nu handlar det om att gå in i det med hela huvudet. Jag skall bli fullständigt besatt av hälsofreakgrejen i 30 dagar.
Nu är frågan. Hur skall det gå till? Vad åtar jag mig att göra? Jag vet faktiskt inte. Men, jag vet att jag åtar mig att dela min hälonördmånad med er här på bloggen. Och jag ber er om hjälp. Om jag inte skriver, lova då att ni sparkar mig, hårt!!
Nu har jag några dagar på mig att planera starten, som går på måndag. Det är förmodligen bra att ha en startplan. Jag lovar att redan i morgon återkomma med detaljer kring detta.
Kul om ni vill följa.
Tjoho!
Kram Charlotte

3 kommentarer:

  1. Jag har massa härliga vegetariska recept jag kan dela med mig av! :)

    Lycka tilL! :D

    SvaraRadera
  2. Det är "bara" att köra på, Charlotte. Du kommer att lyckas, det är jag helt övertygad om. Men du måste unna dig själv litet vila också. Inte bara störta in i saker och ting. Sova länge om nätterna är jättebra för viktminskning. Smoothies också, som du ju skriver. Bovetegröt av krossat bovete med kanel, torkade aprikoser och chili är inte så dum frukost.
    Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Låter som en härlig plan för November. Lyck till!

    SvaraRadera